Új szellem-kezdet

A jó, a szép, mint lényeg a társadalom és az egyén kiteljesedéséhez. A valóság mélyebb átélése, a lelki egyensúly kialakítása utáni vágy. Szívedben a kedvetlenség ördöge? Mondd ki, mi fáj, s megkönnyebbülsz. Ezt tettem én is...

Alkotmánysértés...

 

A minősített többséget pedig egyetlen párt nemcsak nem birtokolhatja, annak kizárólagos birtoklására nem is törekedhetett volna!!! Legalábbis az alkotmány szerint (ha ez még jelent valamit):

“...hatalom... illetőleg kizárólagos birtoklása...”

 

Mit is tett Orbán és “piciny”- csapata? Alkotmányt sértett! Nem véletlen ezek után, hogy nincs megelégedve a tisztelt Alkotmánybírósággal... (lehet, hogy felhívták e nagy “kiráyjelölt” figyelmét az alkotmánysértésre... ha igen tenni is kellett volna valamit, mert Orbán tett, küldött oda egy igazi “pártkatonát”!) - és nincs megelégedve a ÁSZ munkájával sem (lehet, hogy nem mentek bele a zsarolási akcióba (?) – amivel, az Mszp-s jelölteket lejárathatták volna) és megmondták ebéli véleményüket?

Valószínű, hogy Orbán is látja – mert kezére nem játszanak – hogy baj is lehet belöle! Ezért kikezdi Őket is, levált, kiemel, kijelől- mint azt tette a köztársasági elnök esetében is! Igen nagy baj van, hogy az Alkotmánybíróság lépni mégsem “mer”... mintahogy nyíltan az ÁSZ sem... óriási eltévelyedés és káros “bűnös” strucc-politikát folytatnak, nem képzelt okok és kifogások falai mögé kell rejtőzni (mégcsak apró réseken át sem érdeklődnek a külvilág nagy kérdései iránt?). Mint “ellenségtől körülvett... egyes várakban” kicsinyes magánérintkezésekben és díszes szertartásokban élik ki “buzgóságaikat” mind (a kevésnek tisztelet!). Miért is hallgatnának másként?

Ime micsoda eltávolodás a való élettől, micsoda válaszfal, micsoda szakadék az “orbáni-nevelés” és a való-élet vad örvénylései között! Színjáték folyik a falak mögött (?)

 

A képzelet csupán- mi játszik velem,

lelépett a világ,

         korlátaim kéz nem mozdítja el.

A csend bátorít- csendesül a múlt

                   derű bújkál a szemekben...

De a jelen pórúljárt,

mára védtelenségem lett derítő-látvány,

önsorsára vak és becstelen jelenben

    gyáván megtámadott csöndem...

Hogy elhagynak egyre többen,

nem támadok és már nem is védekezem— (Szőke E.)

 

2010.09.12.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 81
Tegnapi: 145
Heti: 620
Havi: 2 576
Össz.: 488 477

Látogatottság növelés
Oldal: Alkotmánysértés...
Új szellem-kezdet - © 2008 - 2019 - pyrrhus.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »