Új szellem-kezdet

A jó, a szép, mint lényeg a társadalom és az egyén kiteljesedéséhez. A valóság mélyebb átélése, a lelki egyensúly kialakítása utáni vágy. Szívedben a kedvetlenség ördöge? Mondd ki, mi fáj, s megkönnyebbülsz. Ezt tettem én is...

Listázni nem, regisztrálni igen?

„Isten vargabetűzik, a kormány kényszeresen mozog, Gyurcsány nem ambicionálja a kormányzást, a hatalom festeget, a szociálpszichológus pedig reménykedik.” (Csepeli)

Nem is látom értelmét a regisztrációnak. A miértjét ugye nem kell magyarázni? Egyébként mindenki szíve- joga tegye, ha erre van indíttatása - de ez csak egy figyelemelterelés valós dolgainkról. Sokszor leírtam, hogy ha a Fidesz és Orbán a hatalomban megéli 2013-as idejét, annak márciusában jön a vég! - az MNB tartalékainak „stratégiai szerződéssel” való teljes lenyúlása!
Innentől már leválthatatlanok lesznek!
Tettüket titkosítják, visszamutogatással erősítenek, a külföldi szavazók leveleit ezerszer fénymásolják (hol van már az ellenőrzés?) - így lesz megcsalatva minden hazai magyar, ki- ellenszavaz a nagy Vezérnek. Hinni itt, miben is? Ez a Fidesz természetrajza- „lopni, csalni és hazudni...” mint volt mindig is!
Aki nem hiszi, annak ajánlom figyelmébe, az elmúlt két hónap történéseit- arra talán még lehet emlékezni!
És még valami, amire azt mondták, hogy jó, az rossz lett, amire azt, hogy nem csinálom, azt megcsinálták, amit láttunk gazdaságában, hogy felpörgetik, leépült a mocsárig, ami megszorítás volt, ők azt sikerként konstatálták stb- sorolhatnám napestig!
Érezzük, látjuk, átéljük, tapasztaljuk és hiszünk? Ahogy Széchenyi már utalt rá (nem szó szerint idézve): ha egy "hamis" hatalom hosszú ideg uralkodni tud a nemzeten, "...ott a nemzetben van a hiba"!

Semmi gond. Az Orbáni-érában semmi sem az, aminek látszik.  A hazugság lehet akár igaz is, és ami ha igaz, akár hazug is. Ezek csak szavak, de ha már benned életre kelt, megfogalmazódik valami – mi előtte körvonalazott volt - kicsit még homályos, mégis rátelepszik, idegszálaidra- átalakítja tudatod. Rájöhetsz, bár etikát hirdet és nincs, hogy jog alapján cselekedtek (ők tudták, hogy- amit cselekednek jogellenes, ezért is „nyomatták” át az alkotmányukat a parlamenten!), holott 2/3-t semmilyen jog nem biztosított (sem előtte, sem utána!)

Regisztráció? Minden és semmi. Gumicsont (mondhatnánk), mit csócsálhatunk- egy a lényeg: elfogadni mégsem szabad, mert jogi támogatást adtál egy cselekményhez, ami nem demokratikus- nem is diktatórikus csak egyszerűen igazolást ad a hatalomnak, hogy tehet velünk, mit csak akar! Ezért meg kell tagadni ebben az együttműködést.

Nyernek? No, és- még mindig tisztábban állok erkölcsiekben, mintha bábként bólogatva nyilvántartásba vetetem magamat, hogy szavazhassak. Magyar vagyok! Magyar állampolgár! Ebben az országban bármi mellett, és bármi ellen kinyilváníthatom véleményemet. Ha nem, akkor demokráciáról nem beszélhetek! A kizárólagos hatalom megszerzésére irányuló tevékenység megvalósult Orbánnál, tehát a 2/3-dal együtt illegitim kormány alakult, amit nem szavazással kell leváltani (nem is lehet, mert felkészültek (!) – és nyerni fognak bármit teszünk), hanem, ahogy a diktatúrákat szokás- el kell söpörni, így kell megdönteni. Igen, forradalommal! Hittem eddig, de szükségállapot elrendelésével ezt sem lehetséges út! Csak külföld segíthet!

De az ellenzék nyálas, „szalonkodó” MSZP, a Fidesszel szimbiózisban élő Jobbik, az LMP (becsületes) – de naiv viselkedése, a DK (Gyurcsány név még mindig ellenérzést kelt) így igazságát elfogadtatni nem tudó politikája erre nem alkalmas. A 2014-es összefogás, mint triumvirátus sem egységes! Bajnai sem tudja megfogalmazni politikáját úgy (közérthetően), hogy- aki nyomorában éli (lehetőségnélküli) mindennapjait- megértse belőle, mit hozhat a holnap, milyen többletet ad, ha rá szavaz a nép. Látniuk kell, hogy senki, de senki szolga lenni nem akar. Gyerekeinknek mindünk szebb jövőt remélt- és nem cselédnek való életet!

Jobbik „zsidózása” időben megszervezett- figyelemelterelő manőver volt… kormány megrendelésre. Rogán a 2/3 képviseletében sem nem ellenük „tüntetett”, Orbán meg sem szólalt. Áder sem! Szavazatukra szükségük van Orbánéknak… megmenti őket, mint a KDNP-t tette! Itt- ellenükre nem keresztény-ellenes a hangulat (mint- ahogy azt kommentálják), hanem az embertelenségek ellen ható tudat megnyilvánulásai e jelenben, a tömegek részéről, amikor a fejükre olvassa júdáspénzen szerzett jogaikat!

Mindenki, mindenkinek osztja, az észt- Mesterházy szeretné kikaparni a gesztenyét (!) – ő dolgozik (dolgozott) meg érte (ezért még Gyurcsányt is „kigolyózta” anno!) – a sajtot szájából kiénekelni nem engedi- még Bajnaiéknak sem!

Sajnos, ha regisztrálunk és nyernek - már Strasbourghoz sem fordulhatunk, mert igazolva a nép által hatalmuk, ha meg nem regisztrálunk, és úgy nyernek, akkor sem fordulhatunk sehová sem, mert az ellenzék „mélyalvása” miatt az előző választáson „demokratikusan” nyert – ami már nem ok (hiszen nem ismerték fel a lehetőséget!). No, és 2014-ben is nyer- szintén, már zsinórban kétszer- itt megáll a tudomány, senki vizsgálódni nem fog. Tehát 22-es csapdájába szédeleghet az egész ország! A diktatúrákat megdönteni kell és nem megszavazni! Viszont kizárólag csak külföldi segítséggel, amit a jog megenged!

 

Politika sarát (zsidózás) most mindenki egymásra dobálja… karanténról beszélnek, mikor is a felszólalás alatt – a parlamentben - mindegyik csak szemlesütve nézett? Nem is lehet (nem is szabad) kirekesztő politikát képviselnie a demokratikus pártoknak – csupán, azt az egy képviselőt szólíthatják fel lemondásra!

Viszont harcolni kötelesség a kirekesztések ellen, mint most, hogy zsidóznak, cigányoznak a Jobbik képviselői, ezért az ilyen megnyilvánulások ellen el kell „járni”!

Az „azeri”- ügy kapcsán is szerényen elhallgató politika mellett, mire ez a harcias kiállás? Szégyen inkább! És szégyellheti magát a jogállamiságot hirdető képviselő, hogy nem a hatalom „elsöprésére” készül fel, ha ellenzéki - egy illegitim kormány elzavarására - hanem „forgatókönyv” szerinti regisztrálásra szólít fel (pl.MSZP).  Listázás nem, regisztrálás igen? Mi van itt?

Most borítékolom, a választást a Fidesz nyeri!

Mondhatnám: íme, az ember - mint történelmi-drámájának szerzője! Így semmilyen módon, sem gondolatilag, sem gyakorlatilag nem lehet demokratikus egy társadalom, már csak a viszonyrendszerei miatt sem…

 

Jogaink az igazság tükrében… és a jövő?

Megfulladhatunk gazdáink könyörtelen uralma és rossz bánásmódja miatt, viszont az emberi rabszolga szabadságra vágyik. Minél több próbálja magát kivonni a törvények alól, annál durvábbá válnak. Most tanúi vagyunk annak, hogy hova vezet ez az ördögi kör, amivel- ahogyan ellenállunk a törvények és az erőszak vészjósló kiterjesztésének. A drámai helyzet hamarosan eléri csúcspontját - a statáriumot. Minden a helyén van a közeledő fasiszta diktatúrához.

Útvesztő maga a múlt… (?)
Megadom magamat felemelt kézzel a sorsnak.
A láng kihunyt,
A mű romjaiban. Megriadt
Lét magába buggyant- pórázzal álmatag
Közönyébe zárt a tapasztalat.
Határaim el-eltolódnak,
Hol meg összefolynak,        
Sajátosan fogad magába,
Hogy jobb és bal, nem talál utat (!)
Választások idején és nem ciklusaiban
Összeölel majd földet éggel,
Az érzelmek ott már ’másba gabalyognak—(szőke)

 

Az igazságügy sem- sosem arra szolgált, hogy megvédje az emberek jogait és szabadságát, hanem hogy növelje az emberi állomány termelékenységét. (Mert lusta magyarja?!)

Előbb vagy utóbb felfedezem, hogy rabszolgaként születtem, rabszolgaként élek, rabszolgáknak adok életet és rabszolgaként fogok meghalni - hacsak nem hozom meg a döntést, hogy kilépek örökre a rabszolgaságból. Három lánc tart fogva. Az egyik az Államhoz köt az állampolgárság által; a második a teremtőhöz a spiritualitáson át; a harmadik a származásomhoz az állatiasságon keresztül. Lebontom őket láncszemenként, szokásonként, és meglepődve tapasztalom, hogy nem léteznek törvények (részlet Mado) - (azaz a törvény: a hatalom velünk azt csinálhat, amit csak akar). Ahogy egymás után minden rendszer összedől, tudatossá válok arra…? Hagyom a kény-szert fölöttem, elfogadom?

XXI. század és vége a normális életnek?

Mert szépek a szavak: gazdaság rendbetétele, jogállam, demokrácia, munkahely- életminőségbeli különbségek megszüntetése (bocs' csak csökkentése - megjegyezném épp az arány, ami lényeg), s újrázva országunk európai fejlődési pályára tétele, de - hiszen a Fidesz is ilyen frázisokkal csavarta el választói fejét (!) És mivé lettünk?
Magam már nem hiszek, túl így mindenen (eddig a pártokért- a pártoknak éltem) itt az idő! - talán önzésből, talán csalódásból - mert nem hiszek, hát magamnak élek nem regisztrálok- ez értelmetlen, suta, sunyi szándék. Bűnpalástoló- ’pártoló sem nem leszek, mivel csaláshoz nem asszisztálok! Ha ezért választani nem mehetek, hát nem megyek!

 

2012.12.31.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 117
Tegnapi: 145
Heti: 656
Havi: 2 612
Össz.: 488 513

Látogatottság növelés
Oldal: Listázás nem, regisztrálás igen?
Új szellem-kezdet - © 2008 - 2019 - pyrrhus.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »