Új szellem-kezdet

A jó, a szép, mint lényeg a társadalom és az egyén kiteljesedéséhez. A valóság mélyebb átélése, a lelki egyensúly kialakítása utáni vágy. Szívedben a kedvetlenség ördöge? Mondd ki, mi fáj, s megkönnyebbülsz. Ezt tettem én is...

MSZP…

Nos, itt a baj, ha már fel sem tételezzük a másikról a jó szándékot, amely talán megőriz valamilyen felelősségteljes zengést… mert van, akik a gyengébb- mások az erősebb tónusokat szeretik, de mindegyik az MSZP formájához illő, súlyos és komoly szenvedélyt formáz meg! Teszik dolgukat és ezért egy mai zamatú közvetlenséggel adja vissza a „vég” realizmusát, máris érvényes a megállapítás minőségi szempontból? Fordulat következik… ami undorító fenyegetéssé teszi a sors-fordító munkát. Idegen-anyag lett Gyurcsány? Megemészthetetlen az „érdekben”?

„Nem szakítunk, hanem átalakítunk. Nem új pártot alapítunk, hanem az MSZP-ből csinálunk új pártot. Baloldali pártot, demokratikus pártot, erkölcsös pártot, hazafias, európai pártot.” (Gy.F.)

 Puch László „közvetlenül Gyurcsány bukása után azt kezdte mondogatni - persze nem nyilvánosan -, hogy el kell határolódni a „gyurcsányi intermezzótól”.  Gyurcsány más típusú pártot képzel el, mint a tagság többsége, ez a fő baj. Sosem ennek az MSZP-nek, hanem egy általa megálmodott pártnak akart az elnöke lenni. Ha Gyurcsányban nincs belátás, egyetlen lehetőségünk marad: a politikai elszigetelés.”

„Szóval hirig. Gyanítjuk, Orbán térdét csapkodja, úgy kacag…”

 

Gratulálok az MSZP-nek, így fog megújulni? Végleges leszámolás, ha más a vélemény… az már botrányokozás? Kinek a malmára hajtják a vizet? Az öszödi beszéd, mi- egy őszinte kirohanás volt (mert megvezették Gyurcsányt? Igen…hiszem) – többes-számban beszélt mégis- mikor rájött, hogy a rend, a törvény hatalmának helyreállítása nehezen haladt előre, de mert valaki füleit sértette az őszinte hang – elárulta őt!

Az a személy „kiadta” a beszédet és még mindig itt tart a belső harc (ma is, adatokat lopnak-adnak)- lejáratni, megalázni és lehetetlenné tenni azt, kiből kibújik egy őszinte hang… (!) Ítél az „érdek” (a magán- és Gyurcsány ellen szervez? Igen…) – javíthatatlannak tekinthető Gyurcsány! Ezért vétkes- megújulni máshol akarjon, mert politikailag elszigetelve lesz! - szól az ítélet. Vagy? – marad egy másik párt megalakítása, s lesz ki- vele tart!

 

A múlt árnyai kísértenek?

A jövő árnyain már messzi a múlt,

            mégis felejthetetlen lett.

Tudjuk róla milyen volt: néha unt-

sok-sok bábut éltetett…

Mint a most,

a világ övék- ki belé bújt-

reménytelenségé a szeretet?

Hite: oldani emlékén a ritmust…

         hol az ajkakon

         a jövő dallá csordult?

De így is ezer-szállal köti múltjához az élet -- (Szőke Emil)

 

 

u.i „a dolgozóknak nincs idejük a sebnyalogatásra. Önsajnálat: a semmittevő herék luxusa.”

2011.05.18.

Gyurcsány-Orbán csörte? 

www.jellem-ismeret.hupont.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 135
Tegnapi: 145
Heti: 674
Havi: 2 630
Össz.: 488 531

Látogatottság növelés
Oldal: MSZP...
Új szellem-kezdet - © 2008 - 2019 - pyrrhus.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »