Új szellem-kezdet

A jó, a szép, mint lényeg a társadalom és az egyén kiteljesedéséhez. A valóság mélyebb átélése, a lelki egyensúly kialakítása utáni vágy. Szívedben a kedvetlenség ördöge? Mondd ki, mi fáj, s megkönnyebbülsz. Ezt tettem én is...

Orbáni-üzenet…

 

Orbáni üzenet: „Őket a választók felhatalmazása köti, a külföld le van ejtve, egyébként is elfogultak, meg nem is értik a magyar helyzetet és a magyar jogot. Nem írták, de üzenték, hogy a Financial Times és az egész nyugati bagázs le van ejtve és tehetnek egy szívességet.” (Gyurcsány)

A tudatlanság sötét hátteréből előlépett a fortélyos szellem, kit Orbánnak hívnak – közlésében beindult a gazdaság sőt pörög…. jelentős az előrehaladás, csak a jog az, ami visszafejlődést követel (ezt a kis hibát igazán elnézhetjük neki)! Ők e társadalom új erői, jó működéséhez csak az szükséges, hogy senki ne szóljon bele abba, amit tesznek…megcsinálta forradalmát – a nép akaratából diktatúrát – megvívja hősi harcát a nyugattal szemben akár (felhatalmazva rá) – sikeresen homályba burkolta a jövőt, a jelen meg bérrabszolgaság- (lehetne de- mert munka nincsen arról az előző kormányok tehetnek kizárólag) – és a munka társadalma munka nélkül - kedélyük zavarában, mit túlharsognak híveiken keresztül a világnak - jólét és megélhetőségi lehetőség nélkül formulázzák. Hogy erős lehessen ítélőszékében Gyurcsány „gaztetteinek” megbosszulására szövetkezett a sötét-erőkkel és hírdeti is nagy fennen: minden, ami fennáll, megérdemli, hogy tönkremenjen…! A valóság, hogy értékük nincs, mínőségi különbségeik kihunytak, összejátszottak a „komák” tőkével- bankokkal a színfalak mögött és a népet már közösen nyomorítják el!

„Megírtuk, megmondtuk, nem hagytuk magunkat. Megmutattuk, hogy így nem lehet velünk bánni, nem lehet velünk feltörölni a padlót.” (szól az orbáni-üzenet tovább) - igen, valami ilyesmi lehet a fejükben. Nincs kétségem, hogy pár százezer magyar választónak tetszik ez a virtus, ez a keménykedés…” (Gyurcsány)

Ki gondol már azokra akik a nyomor határán vannak? Bérekre netán (már akinek az is van) – amelyek nem emelkednek, az emberi, emberibb életre- a létért való küzdelemre (?) - mert enni kell még bűn útján is megteremtve, vállalva az elkárhozást – nem kétséges tovább! Önkéntes törekvések a fenntartásra, mert szűkös az „adag”, mit kormányunk nyújt… a tápláléktól való megfosztást igen rosszul tűri az ember! A szegénység nem restség, kényszerekkel megoldani nem lehet- mily bámulatos innen alulról az orbáni-gazdaság (!) - hogy Matolcsy milyen nagyszerűen hozta a nemzet haladását – látjuk és érezzük, és kívánjuk legyen részük benne, hogy átérezni tudják a társadalmi ellentéteket! Gyurcsánynál még volt remény, mára Orbánnal az is elveszett, társadalmi dögvész vette kezdetünk (Európa országaiban ez Orbán „igazsága”) – fonák-alapja a balgák paradicsomában… így lett „koldus Király” Orbán! A gazdasági haladás e szédítő korszakában csak az éhhalál gyorsuló visszatérte érezhető, s ha így marad- egyre nagyobb kiterjedése, és egyre halálosabb hatása lészen jellemző!

„De az lenne a magyar választók érdeke, hogy azt bizonyítsuk ország-világ előtt, hogy szánalmas – vagy maradva az ő stílusuknál -, suttyó kormányunk van? …És megerősíti az olvasókban az elmúlt évben kialakult képet: Magyarországot fura hőzöngő alakok vezetik, akik egyre messzebbre viszik az országot a nyugati világtól… nem sok jót remélhetünk: kiírnak bennünket a nyugati kultúrkörből. Persze lehet, hogy Orbán ezt sem bánja, hiszen szerinte úgy is hanyatlik a Nyugat. Nekünk meg emelkedik a csillagunk. Szerinte.” (Gyurcsány)

Huzat-fújt a köpönyeg…

Hogy ellep a tudatos akarat

Az ölelés könyörtelenül bevégzett.

                        Megloptak a mezítelen-mának… (szőke) 

A fennálló hatalom talpnyalói hazug öndicséret tömjénfüstjével mérgezik a közvéleményt! És Strasbourg nem lát semmi rosszat? Kimeredhet szemünk a lét fájdalmától (?) – de szemet hunynak az önkényuralmi gyámság gyalázata felett? Nem gondolom, hogy így lenne! (ideig-óráig csak!) Bár az előző kormányok vezéreinek lefejezése folytatódni látszik… törvényeikkel a mód és a nép adta felhatalmazástól vezér-elve: hogy megfoszthasd ellenfeledet a támadás lehetőségétől, meg kell fosztanod a védekezés eszközeitől… nem elég torkon ragadni, meg is kell fojtani (!) – és mindezt a köz érdekében, a béke és szabadság érdekében?

„A Himalája hagyta, hogy fejére taposunk. A Marianna-árok sohasem lesz békatalpnyaló!”

2011.08.17.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 126
Tegnapi: 145
Heti: 665
Havi: 2 621
Össz.: 488 522

Látogatottság növelés
Oldal: Orbáni-üzenet...
Új szellem-kezdet - © 2008 - 2019 - pyrrhus.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »