Új szellem-kezdet

A jó, a szép, mint lényeg a társadalom és az egyén kiteljesedéséhez. A valóság mélyebb átélése, a lelki egyensúly kialakítása utáni vágy. Szívedben a kedvetlenség ördöge? Mondd ki, mi fáj, s megkönnyebbülsz. Ezt tettem én is...

Gyász-irat…

 

Megkergült a világ, a szó hatalmi - már végrendelet,

s az érem másik oldalát meg sem ismerhetem,

csordultig adósságban a kígyó sziszeg felettem,

sejtjeimre szedett fájdalom ítéli lélekre a pillanatot bennem,

megbékülést nem mutat, így elkerül békétlen-

hová érkeztem el. Félek-- (Szőke Emil)

 

Vak, süket- aljas és becstelen ez a hatalom (e „forradalmi”- kormány) – annexióival teljesen hazug és félrevezető, megengedhetetlen illúziókat keltő!

Kitartó munkával visszamutogat, és mindenáron börtönbe kívánja juttatni Gyurcsányt- félnek tőle, mint ördög a tömjénfüsttől. Ezért szeretnék már rabszíjon látni, de ezek a tettek még visszaüthetnek.

A hatalom tehetetlen, nem lát kiutat, gazdasága és annak motorja fulladozik, kész- vége! Nem volt program, lózungjaik nem jönnek be… a világ is bajban- tehetetlenségük folytán leváltásuk is szóba kerülhetne, de a törvények ezt nem teszik még lehetővé.

Eltelt már több mint egy év és semmi eredményt felmutatni nem tudnak… ezért saját bűnüket, hibájukat az elmúlt kormányokra fogják! Szégyen „forradalmi” diktatúrájuk- központosított államhatalommal uralkodók, és nem látják a fától az erdőt… ostobák és tudatlanok- ezért is nincs más út a hatalom megtartásához, minthogy a népre hivatkozva büntetik a baloldalt!

A nép védtelenül kiszolgáltatva Orbánnak és a tőkének! Arcpirító!

 „Tiltja az éles ész, a tiszta lélek, hogy torkát fogjam, nyomjam ki szemét: mint annyiszor majd, hangtalan (s hiába) veszem ajkamra az isten nevét.” (!)

A politika labirintusaiban elveszünk mind. Vérszegény légüres-terében folyik a vagdalkozás… és rendőrért kiált a rabló-hatalom! Beteges Fideszi-világa - értékrendje keresztjével eszményi állapota voltában? Hol nincs, mi több nem is volt szeretet, de üldözés és sárdobálás annál inkább… most mégis ők azok, akik a sértett felet eljátsszák! Nincs érintkezésük az élettel- a valóságos lüktető világgal, a nincstelenekkel, a nyomorgókkal… fontos ügyet ne kérdezz tőlük, mit ők, nem tartanak annak, mert a kegyből kiesel és kitálalnak rossznak (esetleg gyilkosnak?) narancs-bőrre ráfér- hisz’ elég vastag!

 

Nehéz az élet! – siránkozunk folyton, és közben mindent megteszünk azért, hogy ne válhasson könnyebbé?

  Igen, félelem van… a hatalom gyengesége miatti „nem- akarom”- munka sohasem kifogástalan, mindig meglátszanak rajta a gyengeségnek, ingerlékenységnek és a „tavaszi” fáradságnak nyomai… már nincs és nem is lehet józan mérlegelés.

2011.08.02.

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 135
Tegnapi: 145
Heti: 674
Havi: 2 630
Össz.: 488 531

Látogatottság növelés
Oldal: Gyász-irat...
Új szellem-kezdet - © 2008 - 2019 - pyrrhus.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »