Új szellem-kezdet

A jó, a szép, mint lényeg a társadalom és az egyén kiteljesedéséhez. A valóság mélyebb átélése, a lelki egyensúly kialakítása utáni vágy. Szívedben a kedvetlenség ördöge? Mondd ki, mi fáj, s megkönnyebbülsz. Ezt tettem én is...

Mélységek és magaslatok…

„A fontos dolgokat nem lehet kicsit csinálni. Az ember nem lehet kicsit terhes, egy kicsit vérbajos, egy kicsit halott.”

 

„Az Országgyűlés elnöke politikainak minősítette az alkotmánybírák döntését.

Kövér László megítélése szerint az Alkotmánybíróság tagjainak többsége tudatosan és vállaltan politikai mezőre lépett a választási regisztrációval kapcsolatban.” Ez az ember nem adja fel… süketel és fenyeget? Nem tud, de nem is akar veszíteni? Ugyan- ugyan, ez egy színjáték csupán és eljátssza a „dörmögit”… nehogy elhiggyük már, hogy ellenére van a döntés - hiszen ebből is jól jött ki a Fidesz – a ráosztott szerep csak mi negatív! Így hiteles a „játék” külföldnek! Lám! - nálunk működik a demokrácia és intézménye is! Az ellenzék az „örömtánc mámorával”, és „győzelmi énekével” még igazolja is azt!

Bajnaiék mások becsületéért aggódnak? (Elég lett volna egy elítélő nyilatkozat!)- mikor ott van a cigányságnak az országos képviselete, és ott van Flórián is, megvédi őket - hiszen azért a képviselőjük…

Mesterházy kizár, bezár és alkot! - gazdaságpolitikájával megmenti az országot így is, úgy is, no- és az általuk átírt alkotmány majd felülír minden jogot! Bohózat ez is! Félve szemlélem ezt a korlátlan vehemenciát, ahogyan- amivel az ellenzék felkészíti magát a hatalom leváltására! Átírnak egy alkotmányt? Nem piszkozat az, de mindenek fölött áll ezért nekem a régi maradt szent és sérthetetlen!

 A Fidesz alkotmány meg elfogadhatatlan, mert megírták ripsz-ropsz (a gombnyomogatók nem is ismerik)- muszájból, hiszen, ha nem teszik leválthatók lehettek volna az elfogadása előtt (a kizárólagos hatalomra törekvés megvalósulása okán!). „Lájtosra” sikeredett iratot, immár 4. vagy 5. alkalommal módosítják ők is – az mellett, hogy a régi alkotmány 90%-a benne van… egyszóval, ott- ahol ezt meglehet tenni, ott a vezetés nem alkalmas az ország kormányzására. Valószínűsítem, hogy Orbán érzi is fonákját helyzetének, ezért is tett egy nyilatkozatot: „emberek alkották, emberek át is írhatják” (a lényege ez volt)!

Tehát az ellenzék, ennek okán, már megint magával van elfoglalva… nem figyelnek a háttéreseményekre. Súlyos hiba! Oktatás, külföldi tárgyalások, diáktüntetések- a Fidesz szokásos elterelő manővereit sem veszik figyelembe, vagy észre sem veszik? Az egyesülés kipukkad a választásig, ha lesz egyáltalán választás (!) – Mesterházyék egyedül nem nyerhetnek, az LMP létszámban kevés, tehát marad a Fidesz, ha csak a”népharag” el nem söpri őket (ez valószínűtlen)! De ott van a Jobbik is tartaléknak…

A Fidesznek, kell a Jobbik- a Horthy időket vissza másként nem hozzák! A Kormányzóság ugyan nincs meg... de a "háznagy" már jelölve - őrök is vannak, sőt az őröknek is őreik, már csak a "hopp-mester", aki hiányzik! Szóval, választások törölve, a Kormányfőt felkenik Kormányzóvá - ezzel minden megoldódott. Sőt így lesz alkotmányos. Mi pedig szolgain- a korona-tan alapján leszünk, birkaként invitálva a ceremóniára! Bér-tapsoncokkal, békemenettel alátámasztva a felsőbb akaratot! "Értcsűk"? (hogy, baszd meg!)

Az Úr kérdezett… Káin hol van Ábel-
Ki testvéred néked, a másik- ki feled s éltet?
Ha csak magad vagy, úgy önző a természet,
A jobb-féltek túlsúlya lila-ködére vett… (!)
A bal ott hogyannal felel meg,
Vagy markát nyújtja ekképpen?
Jelenig ölted reményem! –

 

2013.01.08.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 51
Tegnapi: 74
Heti: 269
Havi: 2 225
Össz.: 488 126

Látogatottság növelés
Oldal: Mélységek és magaslatok...
Új szellem-kezdet - © 2008 - 2019 - pyrrhus.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »