Új szellem-kezdet

A jó, a szép, mint lényeg a társadalom és az egyén kiteljesedéséhez. A valóság mélyebb átélése, a lelki egyensúly kialakítása utáni vágy. Szívedben a kedvetlenség ördöge? Mondd ki, mi fáj, s megkönnyebbülsz. Ezt tettem én is...

Önkények árnyékában…

 

A „fülke-forradalom célja (nem úri tettek sajátjaként- netán vagy igen- fizetett emberekkel és tapsoncokkal) a hatalom mindenáron való megragadása volt: politikai célja a hatalom megragadása után tisztázódott…

„Senki sem remélheti, hogy az önkény egy ponton megáll – történelmünk arra tanít, hogy mindenkit fenyeget!” (Charta)

 

 „Ahhoz, hogy ez a többség létrejöjjön, szükség volt néppárti, tehát elvileg Orbánnal szövetséges képviselők átszavazására is” (kapcsolat)

 

súlyos láncokat rakott a magyar népre Orbán forradalmi hevülete!
Szétvert államigazgatás, diktatórikus döntések, leépített demokrácia, megalázott nyugdíjasok, átvert orvosok, pedagógusok, rendvédelmiek, becsapott egyetemisták, vegzált rokkantak, 1200 milliárd forinttal emelkedő államadósság, gazdagpárti adórendszer - ez az a Fidesz-KDNP eddigi munkássága.” (kapcsolat)

A népnek joga és kötelessége volna irányítani képviselőit, de a hatalom megragadása óta a nép az mi- nem fontos tényezővé vált, mi- a „forradalmárok” bűne mára, mert a pillanat elmúlt és a kábulat is véle… a kiosztott sallerok és kokik gyűrűjében... (amik nekünk fájnak!).

A hatalmat már nem adja át Orbán, épp azon munkálkodik, hogy akik itthoni bajainkat nem érzékelik, s adót sem fizetnek – velünk sem szenvednek, a kettős-állampolgársággal szavazatukat adják ellenünkre – bár szeretem testvéreimet, ebben az esetben (és csakis ebben) nem kérek belőlük, nem igénylem „segítségüket”! E kis nép, világosan és önként kifejezett beleegyezése nélkül a választójog kiterjesztése több mint hiba – bűn! Kiváltságok s előnyök odakintre mennek, nos – javaslom, a kormány költözhetne inkább Erdélybe… borzalmak és a magyar-verések már gyümölcsei lettek ennek a „siker”- politikának. Szlovák és a román is ébred… nevünkben így hirdet békét a hatalom? Így védi népét Orbán?

 

Demokraták, liberálisok, szocialisták, szakszervezetek mind, és aki ezzel egyetértenek, pártok (kicsik és nagyok) és tagjaik alakítsunk egy Fideszt leváltó Szövetséget! Legyen szenvedély és nekünk sem ártana meg egy kis „forradalmi” - hevület, hogy megakadályozzuk a Fidesz-KDNP ámokfutását!

A Szövetség feladata lehetne még, hogy segítségére legyünk azoknak, akik saját erejükből nem tudnak kiszabadulni a tudatlanság sötétjéből, mert a hatalom tíz-körömmel megragadta.

 

 „Önmegvalósításodat utódról való gondoskodással halasztod későbbi generációkra. Így halasztódik a társadalom önmegvalósítása állandóan az utókorra.” (!)

 

Hová is tartozom (?) - kérdem én-

érzetekből telve rámszűrkült eltörpült-gondom,

hol egy nép elherdált eszén…

túl korán csaltatva és csalva módján,

közszáj közérdekén közjóba nyakig hazug hitén

a hűség is, hatalmától borzad a vér

s huncutkodó ördögével lett életvesztő incselgés…

Meztelen a test, pőre valójából ezer évre múltba néz,

a szolgain észt nem lelt nyegle lét, mit rám testált e tér

s epét mér az érzés, hogy ere feszül idő-kerekén— (Szőke Emil)

 

u.i „Hol vannak már a legendás tengeri rablók?! A mai kalózok csak támadás után húzzák fel a halálfejes zászlót.” (!)

 

2011.07.23.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 117
Tegnapi: 145
Heti: 656
Havi: 2 612
Össz.: 488 513

Látogatottság növelés
Oldal: Önkények árnyékában…
Új szellem-kezdet - © 2008 - 2019 - pyrrhus.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »