Új szellem-kezdet

A jó, a szép, mint lényeg a társadalom és az egyén kiteljesedéséhez. A valóság mélyebb átélése, a lelki egyensúly kialakítása utáni vágy. Szívedben a kedvetlenség ördöge? Mondd ki, mi fáj, s megkönnyebbülsz. Ezt tettem én is...

Orbáni- hatásvadászat…

 

Keresztényi értékrend általában…nagyon, de nagyon megkérlek, ne méltóztassál zokon venni Kedves Olvasó, ha a magam nagy gyarlóságának tapasztalata alapján Tőled is, magamtól is megkérdezem, hogy miről szól az (?) – talán, ha figyelemmel másokra is, áhítattal és átérzéssel, mint illenék- a vallásról (?) – vagy annak dicsőítő külső értéke volna (?) – vagy mindösszesen a hatást vadásszuk (?) - esetleg lelki előkészület érzése, áhítata, fegyelme, szándéka és értékelése (?) – mindez a szeretet jegyében (?)

Akkor kérdem, miért kell kegyelemért könyörögnünk e kikiáltott ’helytartónak, Orbánnak, hogy elég a szenvedésből, ha ő is vallja ’értékrendjét? – vagy csak a magáét?!

 

Európára csodálkozó elbitangult szavaiból jajdulón,

a nehéz vitézi-élet már kínok között a régi-hittel van,

és- mert csillagnak képzelte magát- ráint a sokk…

frászt kapott a veszélyek felöl,

hogy máris elbukott- (szőke)

 

De lerombolja azt a jót, mit hitünkben hordunk- mit és mivel, ahogy híveire gyakorol hatást, azzal szeretetnélkülisége meghatványozódott! És- ím- a fő-gyöngyszem Lázár megnyilatkozott: “Hódmezővásárhely polgármestere a városi közgyűlésen úgy fogalmazott: "akinek nincs semmije, az annyit is ér."

A közlemény szerint azt eddig is tudni lehetett, hogy a Fidesz a gazdagok pártja, "hiszen a párt elmúlt tízhónapos kormányzati tevékenysége és az egykulcsos adó bevezetése ékes bizonyítéka mindennek, az emberek lenézésének". Miközben "a fülkeforradalmi kormány" kommunikációja során azt hangoztatja, hogy visszaadja a munka becsületét és szövetséget köt a szegényekkel, aközben a vezető kormánypárt frakcióvezetője egy hangfelvételen pontosan ennek ellenkezőjéről tesz tanúbizonyságot.”

Lázár ki ilyenformán mert nyilatkozni- mínősíthetetlen... lehet vagyona értékes,és kaparhat ezerrel magának, több-milliós szolgálati autók mellett felvett költségtérítés már igencsak megkérdőjelezi a tisztességet. Ez  a vagyon lehet értékes, de ő maga egy értéktelen "szar"- ember... kétszínű, aljas és cinikus...

Jobbik reagálása:ezért felszólítjuk a luxusaudik és költségtérítések királyát, gondolkodjon el azon, hogy van-e keresnivalója az országgyűlésben, az alkotmányozó kormánypárt frakciójának élén és a magyar közéletben" - áll a közleményben” MSZP és az LMP is hasonlóan nyilatkozott! A KDNP persze továbbra is “nyal”, így szolgálja a lelkek javát legjobban és legcélszerűbben... s így késztet imára...igen – imádkozunk is, hogy takarodjanak mielébb!

A nép sorsáról dönt pártjával- de fesztelenül adomáznak, beszélgetnek, fecsegnek, tereferélnek, kaszinóznak a jelenlevők közben- mind tartalmi, mind érzelmi és értelmi vonatkozása elveszik döntéseikben… így hívatkoznak a keresztény értékrendre?

Eszik azt vagy isszák csak Uraim?

„A mennyországba jutáshoz „vízum” is kell. A pokol határánál még passeportot sem kérnek.” (!)

A nemtelen úton meggazdagodók, ki maguktól nem vetik meg az élet hívságait, másoktól elveszik a keveset is, mit gyűjteni akartak öreg napjaikra- vaj’ milyen értékrendet követnek?

Főképp, ha magas állás, fényes kitüntetés, előkelő rang és nagy vagyon segít eltakarni a belső rothadást… de külsőségeket szem elől el nem tévesztenek.

A külsű csiszoltság ellenére is álarcot visel mind, a legfőbbtől a legkisebbig… Orbán állandóan ismételt „igazságai” (melyek kimerítik már a tömény hazugság fogalmát is, mivel a jót rossznak, a rosszat meg jónak mondja) - híveiben a lélek háta mögé férköznek és a tudatalattinak mélyenfekvő részeit is elfoglalják, körülhálózva így még hisznek, bár már kopik a kedv lelkiismeretvizgálatszerűen.

Szőke Emil:

 

Szeress! – mert csak így lehetsz ember…

mint ahogy zene nélkül nincs tánc- neked.

Egyedül vagyok, így nincs szeretet csak magány,

hiányára egy másik világból az üzenet, igen

egy más-világ az… betöltheti végzetemet-

szellemnek e mozdulat is könnyed,

mert félelemben

        e földi-lét balsorsomban tenget…

hatalom magasában maszka-bál van,

        mégis szerepeikkel – bár mohó a vágy,

        csak pillanatnyi az élvezet—

 

U.i. „A reménykedő bízik az „aratásban”. A mindent feladó már a „vetés” értelmében sem.” Reménykedjünk, mert jön még új tavasz, reménykedjünk, hogy ki- most idegesen a hatalomban és kapkodón a munkában, egyszer a kényelem felsőfokával együtt „kanyarítva” lészen a jó Isten által!

…és- mert mennél többet örököltél az isteni egészből, annál jobban fognak utálni a „felebarátok”!

 

2011.03.20.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 116
Tegnapi: 145
Heti: 655
Havi: 2 611
Össz.: 488 512

Látogatottság növelés
Oldal: Orbáni- hatásvadászat…
Új szellem-kezdet - © 2008 - 2019 - pyrrhus.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »