Új szellem-kezdet

A jó, a szép, mint lényeg a társadalom és az egyén kiteljesedéséhez. A valóság mélyebb átélése, a lelki egyensúly kialakítása utáni vágy. Szívedben a kedvetlenség ördöge? Mondd ki, mi fáj, s megkönnyebbülsz. Ezt tettem én is...

Díszítőkedv…

                 

„A kormánypártok akarják és fogják is folytatni a rezsicsökkentést - nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője”… mint a „mol”-nál – megvesszük, hogy olcsóbb legyen az üzemanyag. Azóta folyamatos az emelése, ami kihat a fogyasztói árakra… a megélhetés minden területére egy csapás csak! A rezsicsökkentéssel is egy álságos tornamutatvány „mutatódik”- a kormánynak pénzébe nem kerül – a figyelem lankadásával meg, majd észrevétlenül bekerül az elszámolásba (más néven), de a kirakatot lehet fényezni.

Ha sokat mondják, mindenki elhiszi, hogy jól-járt!

„Előrevetítette azt is, hogy a következő fűtési szezon kezdetén jöhet a villamos energia, a gáz és a távhő árának második lépcsőben történő mérséklése…” A jelenlegi kormány nevében vad frázisok kíséretében lehetetlenségeket ígérnek, vajon nem azért teszik-e, hogy egy „lehetséges” kormány utáni vágyakozást készítsenek elő? Bármiképp alakulnak is dolgaik- aggódom!

A szükség nagyúr… felülír mindent…

„A nem lakossági - azaz céges - fogyasztók tarifáit ugyan jóval kevésbé csökkentették vagy akár növelték is, de ez a szolgáltatóknál keletkezett hiánynak csak egy részét ellensúlyozza - írta a lap.”  No - ez a mondat csak egy részeg szájából hangozhatott el, úgy zagyva, ahogy van. Értelmezd! Nagyszerűsége egyben korlátja sajátságos voltában, de nem féltem a szolgáltatókat, a jog és kötelesség között nagy még az ellentét, a kalóriákkal (hő-érték) meg mindig baj volt – a fogyasztókkal szemben csalás mindig volt és lesz is… kusza-számlák, óra mizériák, mennyiség és minőség tekintetében szemhunyások – felőrölve az éhségtől „haldokló” családok idegeit! Ezek a szolgáltatók mindig is uralkodtak rajtunk és szinte az elnyomás önálló szerveivé lettek az elmúlt 23 év alatt (állam az államban!).

Szégyenletesebb tevékenység a rablásnál…

Nekem a rezsicsökkentésről ez a véleményem, egyébként eddig is irreálisan magasan volt tartva az ár, és évről-évre folyamatos emelkedésekkel kompenzálták a nyereséget – most sírnak, mert egy picivel kevesebb a bevétel, de még mindig nyereséges (még 50%-os mérséklés esetén is!). A „hiányukat”, mint eddig is - puszta „rablás” céljából – állandó kereseti-ággá- fejlesztett akcióikkal pótolják…

 

Bayer besokallt a békétlenségtől…

 

„Bayer Zsolt azért megy Gyulára, „mert úgy döntött a baloldal és úgy döntött Ron Werber, hogy nekifog a kampánynak. És ők egyféle kampányt ismernek: a békétlenség és a viszály kampányát”.

Nesze nekünk! Ok az előrenyomulásra… kiképzett „regrutáival” készre-áll egy nagyszerű előnyomulásra, rátermett seggnyalóival kapcsolódnak a tüntetéshez – különbségét hangoztatva és láttatva, hogy békés a szándéka. Szervezett csapata élén a „gyarmatiság” megkérdőjelezése után makrancos lelkétől indíttatva a kormány védelmére diadalmenetben bevonul foglalni Gyula utcáit. Legalábbis szándéka volna! Ám a töppedt agy, annál koncentráltabb bátorságával bevált eszközükhöz folyamodtak - mármint, hogy a szervezett tüntetést (amelyben MSZP kezét látja!) - egy nyílt frontális támadással űzzék ki pozíciójukból. Erős alkalmi-különítményével, mert megelégelték a békétlenséget. Bayer ugrásra készen, viszályt- viszállyal kioltásra készen áll. No – meg aprópénzre kell váltani a kormányzati sikerekből származó hasznot (nehogy má’ kimaradjon a lelkem!).

E „pocsodalom” kedvelője Zsolti – amely olyan igazság, mit visszavonnom nem kell – szart kever, hogy bűze Európa orráig is eljusson, hogy lám a „békemenet” békés menete nem a fertőből brekeg – (politikai és kézzelfogható haszon reményében folytatólagosan mindig ugyanazokkal elkötelezve ily módon büntetni is készek). Barátja mellett (ki Orbán), a nép ellen konspirálva erkölcsiek-mélységéből „feltálalt” pillanatnyi felindulásában, hol fellobbanó szenvedélye már nehezen magyarázható… nehéz is lenne, hiszen a béke nem telepedett szívére, de békétlensége a gyűlöletig fokozva – kényszer alatt nem állva – de hűségből a hatalom irányában és felelősséggel érdekvezérelten a pirulni- nem-tudásnak áldoz egy állandóságában seggnyalásra képzett békemenetben!

„A magát „megrögzött budainak” valló Bayer azt írja, hogy ezek közül „talán az éhségmeneteik a legvisszataszítóbbak és leghazugabbak”.

Ez már aztán sokk a javából! A tények öt sem zavarják, és a pár megszédített is átlépték a jól-megfizetett kategóriát, e viszonyban (mely nem emberséges) pozíciót lát! Szégyentelen munkálkodással már a nyomort is kipécézte magának, besározni egy mocskolódó mosdatlan cikkel a megélhetésért, munkáért tüntetőket, csak mert utálja a szocikat! Ez a csupa senki – ki Orbán nélkül semmi lenne, de jöhet még kutyára dér! Sajnos addig mind brutálisabban lesz gonosz…

„Mesterházy Attila pártvezér hiába hirdeti meg, hogy majd 180 fokos fordulatot hajtanak végre a gazdaságpolitikában”, ezt ők nem fogják megengedni.”

Ki kérdezett te szerencsétlen, hogy mit engedsz meg? – túllépted a „rubikont”, jó - ha kushadsz egy picinyt és letörlöd „veszett” nyáladat, mi előtt még megfúlsz benne! Látás-képességed az emberi értéktelenség hordozója, ahogy vele kifejezed és tudtunkra adod hűségedet a párthoz és kormányához, melyhez lojalitástól csepegő „hősiességed” adja az alapot! Sem körültekintő, sem haladó, sem demokrata nem vagy!

„…ezt „csinálják hatvan éve a gazemberek. Elég volt belőlük! Miképpen abból is elég volt, hogy ott rohangáljanak a kormány és a Fidesz–KDNP nyakában az utcán, és elhitessék a társadalommal, velük van mindenki. Elég volt a hazug éhségmeneteikből, az ellentét és a gyűlölet szításából, elég volt a mesterséges botrányokból, elég volt a véget nem érő, hatvan éve tartó permanens hazugságaikból”.

Te jóisten! - és kimondta- leírta… de kit nevezel te majom, te vérnek és utálatnak címerállata, hazugságok hályoga, te „kankó-gennyű” eb gazembernek?  Te, aki nem bírja szusszal, ha lejjebb marad – bizonyos mértékig vagy csak érthető, de ennyire ne fordulj ki emberi voltodból, mert még elhiteted velem, hogy sérelem ért – pedig csak egy „taknyos” pofátlan félreértés vagy, akit a „jóllét” érzése tett azzá, amivé lettél.

Tegeződve mindig könnyebb „Elég volt belőletek! Mostantól majd megszokjátok, hogy akárhogy is töritek magatokat, nem az van, amit ti elképzeltek. Majd megtanuljátok tisztelni a végtelen türelmet, amivel ez az ország tolerál benneteket hatvan (vagy ha 1919-től számolom, hát majdnem száz) esztendeje”.

Így lehet a tőled okosabbakkal is elhitetni ezt a hazug és lealacsonyító elméletet, amit képviselsz? Csak a Fideszen belül teszed szabadsággá a jogtalanságot, igazságtalanságot, ahogy a hatalom az elesetteken vesz elégtételt? Közben eljátszod az erkölcsileg finnyás embert… a történelem mindig megismétli önmagát, az lesz csak az igazi marxi megvilágosodás (gúny feléd! - kis-barátom, te törpe kisebbség!). Majd a „Mennyei Sajtóbíróság” ítél! Addig is nyugodj meg, mert vastag a bőr és a pofátlanság dívik - maradtok uralmon… amíg a pénz tart, utána a romhalmaz önként lesz átadva úgyis… addig a hozzád hasonló gané-gombócok furulyázhatnak!

 

Amire kiakadtam, hogy az elesetteket is oly módon vetted szádra, mintha helyzetükről kizárólag ők tehetnének… az MSZP nem érdekel már túlzottan, ők is csak képlékeny anyagként palástjukat vörösről sárgaszínűre hazudják. Száznyolcvan fokos fordulatukkal csak a hátukat mutatják meg! És ne feledd megköszönni Bajnainak Bayer úrrrr… hogy értetek protestált Brüsszelben, hogy legyen - még mit egymásnak kiosztanotok!

Lám! Nem különbek a Fidesztől, akik fordítva ülnek meztelen piros-pettyes seggel a döglött dakota lovakra és hátrafelé nyilazva „félázsiai” módra mutatnak utat… előtted van a kép ugye? Ezért is a kiemelt vastag-betűs rész aláhúzva, áttestálva nektek!

                                          

Kicsit mese, kicsit valós
Van király… csábítóan
Naiv s tévútján trónolós!
Lélekmenedékül boldog,
Mondhatnánk mulandóan…
De gesztusában még pazarlón-
Az Úr szól általa- hogy megáldott —(szőke)

 2013.02.05.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 90
Tegnapi: 74
Heti: 308
Havi: 2 264
Össz.: 488 165

Látogatottság növelés
Oldal: Díszítőkedv...
Új szellem-kezdet - © 2008 - 2019 - pyrrhus.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »