Új szellem-kezdet

A jó, a szép, mint lényeg a társadalom és az egyén kiteljesedéséhez. A valóság mélyebb átélése, a lelki egyensúly kialakítása utáni vágy. Szívedben a kedvetlenség ördöge? Mondd ki, mi fáj, s megkönnyebbülsz. Ezt tettem én is...

Mégegyszer az iszapról...

 

Az iszaptározók megvoltak a Fidesz előző kormányideje alatt is, tehettek volna ellene. Tettek? Nem! A másokra mutogatás dedós módszere folytatódik tovább, mint az minden másban is tetten érhető...minden objektum létesítéséhez előzetes tanulmány kellett eddig is, millió pecsét az engedélyekhez... akkor a tragédia bekövetkezéséért mind felel!

Az állami és kormányzati felelősség is megállapítható... sajnálom a tragédiát szenvedetteket, együtt is érzek velük-  de ki kell mondani egyszemélyi felelősség senkit nem terhel... kollektív felelősség van, amiben az önkormányzat is legalább annyira felelős, mint a cégvezetés. Hatósági engedély kell mindenhez? A kutyaól épitéséhez is, pont ehhez nem kellett? Vicc.

Évtizedek óta száll a vörös por, senkinek nem tünt fel, csak nyelték? Eső után köpönyeg munkájuk. A tározók hatalmas felülete, a lúgos víz párolgása eddig is megvolt! Vak és süket hivatalok vesznek körbe minket!

Legyen ez tanulság és minden önkormányzatot kötelezni kell, hogy a területükön működő létesítményeket az állami hatóságokkal karöltve vizsgálják felül. A cégek besorolását veszélyességük alapján tegyék... ezekért természetesen fizessenek (kemény forintokat) szintén a besorolásuk alapján! Ezért nem értem Orbán mi a fenének prejudikál előre... Istenem, ha a hülyeség fájna! Mindig minden csak utólag! Hát most nézzék el nekem is, ha prejudikálom!

 

Frázisokból ötös

csak lét arcait tagadja meg

a kedv-

vonásaiból kifeszülten félelmet ölt,

körmöket mélyeszt farkas-türelemmel,

s a tett

hántorog- kötekedős,

hogy különös békével eltelt--  (Szőke E.)

 

2010.10.13.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 88
Tegnapi: 145
Heti: 627
Havi: 2 583
Össz.: 488 484

Látogatottság növelés
Oldal: Mégegyszer az iszapról...
Új szellem-kezdet - © 2008 - 2019 - pyrrhus.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »