Új szellem-kezdet

A jó, a szép, mint lényeg a társadalom és az egyén kiteljesedéséhez. A valóság mélyebb átélése, a lelki egyensúly kialakítása utáni vágy. Szívedben a kedvetlenség ördöge? Mondd ki, mi fáj, s megkönnyebbülsz. Ezt tettem én is...

Nagy baj az agybaj….

 

Ha netán valakinek eszébe jutna felsorolni Orbán és a Fidesz, valamint vallási-tagozatának Kdnp bűnét, az spekulációnak minősülne… ajaj (!)

Itt a jog csak az övék? Bizottság megállapította a szocialista kormányok bűneit! A bizottság munkájának vajon volt munkafunkciója? Vagy csak képzelgésük és panaszos szavaik vannak ez ügyben..”a kutyaugatás nem ér fel az égig!”

 

„Medgyessy két, Gyurcsány öt, Bajnai egy évig állt Magyarország élén – így hatásuk az ügyekre sem egyforma. Leginkább a kormányfői megbízatása előtt tanácsadóként és miniszterként is működő Gyurcsány Ferenc tevékenysége nyomta rá bélyegét erre az időszakra.”

Oszkó Péter írta kedden a blogján a saját pénzügyminiszteri etapjáról: „A Bajnai-kormány tizenkét hónapos periódusa alatt ezermilliárd forintot is meghaladó költségvetési megtakarítást ért el úgy, hogy a gazdaság a kormányzati időszak elején mély recesszióban volt,
majd a végén növekedésbe fordult, miközben a kormányváltáskor Magyarország államadóssága már az Európai Unió átlaga alá került.”

 

Úgy látszik, hogy a Fidesz és istenük Orbán (!) az emberek helyzetét céljának megfelelően alakítja. Nem riad vissza a kényszertől sem - csak remélni tudom, hogy e sok „jót” egyszer a „lúdasmatyik” háromszor verik Kenden vissza! Hol van már a sok pozitív cél, az ígért jólét…elszállt a remény, mint a húsz év!

 

Nem kívánatos válaszreakciókat vált ki cselekedeteivel a hatalom! A körülmények még egy darabig biztosítják sikereit, de a sok „blöff” mivel élnek (mert nincs bíróság, amelyik helybenhagyná a boszorkány-üldözést!) - keserűbb ébredést hoz majd, mint azt gondolhatnák…

Az arcátlanság („pofátlanság”) eredményeként! A jövendő nemzedéknek így nem pózolhat- ördögi ravaszsággal, hidegvérrel és álnoksággal. Előkészítik a hatalom bebetonozását, és megfélemlítésekkel, hogy elejét vennék minden megmozdulásnak maguk ellen? Nem hiszem… nem tudom elhinni s remélem, még idejekorán felébredhetek e rémálomból! Elhangzott már a megnyilatkozásokban, hogy „fasisztoid” a hatalmi gyakorlat – (mint annak idején mikor még Hitler adta meg az alaphangot: „Ne feledjük, ezt az óriási lepényt ügyesen kell szétvágnunk, úgy, hogy először uralkodhassunk, másodszor irányíthassunk, harmadszor hasznot húzzunk.”)

„Nincs szükség oltásra, higiéniára…” (lásd az egészségügy tönkretételét!) – csak pálinkára!

 

Orbán híveinek mondom- ébresztő! Ha nem fogadják el az ország kétharmadának „szabadság”- követeléseit, ezzel azt bizonyítják be, hogy még mindig az „inkvizíció” hagyományainak rabjai. Hogy még mindig az állami állások és az állam biztosította jövedelmek után áhítoznak (mert rokon, sógor, koma, barát és jó- ismerőseik már ott tengetik nagy pénzért idejüket, így tettek „rendet” a médiában és a közszférában!) – hogy nem hisznek „fegyverük” szellemi erejében (igazságukban és politikájuk tisztaságában), s továbbra is engedik az államhatalomtól megvesztegetni magukat, akkor azt a tömeg a szövetségek és munkanélküliek sokasága, a több-millió szegény el fogja söpörni! A történelmi tapasztalat mondatja velem!

 

A keresztet vállunkra ott adja a muszáj,

hol nemzetivé horkan búm,

a bágyadt mindenekkel-érző szánalom.

Ott kacérkodom szívünk és agyunk

a Nagy- Látó elé… (szőke)

 

u.i. Diktatúrát épít fel Orbán… és „burzsoá” korlátoltsága fokozza a vallási nyomást, mi a társadalmon belüli gazdasági (tehetetlenség) nyomás folyománya. Média megváltoztatásával (mert így tiszta) forradalmi-harca és háborúzni- kényszere után más lészen a propaganda… más propagandával nem világosíthatjuk fel a tömegeket, hogy rossz az irány?

Még életben van az 1949. évi XX. Törvény 2. § (3) :

A társadalom egyetlen szervezetének, egyetlen állami szervnek vagy állampolgárnak a tevékenysége sem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetőleg kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és egyben köteles fellépni.”

2011.08.04.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 134
Tegnapi: 145
Heti: 673
Havi: 2 629
Össz.: 488 530

Látogatottság növelés
Oldal: Nagy baj az agybaj….
Új szellem-kezdet - © 2008 - 2019 - pyrrhus.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »