Új szellem-kezdet

A jó, a szép, mint lényeg a társadalom és az egyén kiteljesedéséhez. A valóság mélyebb átélése, a lelki egyensúly kialakítása utáni vágy. Szívedben a kedvetlenség ördöge? Mondd ki, mi fáj, s megkönnyebbülsz. Ezt tettem én is...

Az MSZP hallgat tovább… (?)

 

Hol van már ez a „kurva” MSZP? Bíztunk bennük és most kussolnak? Szégyelljék magukat, pedig itt volna az ideje egy tömegméretű megmozdulásnak… de gyáva népnek nincs hazája. Borjuk és mennek a vágóhídra? Keserves ez a tapasztalat, a megtapasztalás, mely gyáván mutatkozik most… hallgatnak!

Már régen, mint azt tették a Fideszesek- fel kellett volna már forgatni az utcákat! Hallgatnak, míg mindenik bíróság elé nem kerül, bepiszkolódnak inkább? – legalább választóikat tiszteljék meg azzal, hogy a jelenlegi kormány-intézkedéseket nem hagyják szó nélkül! Már régen el kellett volna kezdeni egy árnyékkormány felállítását… leváltani a kormányt, a helyzet adott (akár a forradalmi is!). A Fidesz eddig bizonyította, hogy már kevesebbért is szembeszállt az akkori hatalommal… ellenkezett, szervezkedett… de meddig vár még az MSZP? Az LMP? A Jobbik? Bárkit mondhatnék, mert ami itt van senkinek sem jó… megvárjuk a külső „segítséget”? Kína beleszól! Baj lesz mindenhol a világban, ez már biztos és örülhetünk, ha nem lesznek háborúk, hiszen már Amerika is becsődöl! A Fidesz és tagjai a felhúzott „új”- köpönyeget is kifordította.

Az orbáni társadalom alapjaiban rossz, vagy te rabolod ki a másikat, vagy ő rabol ki téged – ez megy, ez van a gyakorlatban! Így már érthető a jövő kép? – már akinek, mondhatnám, hogy már az új generáció az anyatejjel szívja magába az új- módit… a szokást, felfogást, mit a Fidesz e társadalomba plántál: mindegy mi vagy, tulajdonos vagy hivatalnok, értelmiségi vagy dolgozó, (le a szolgaiságig akár) – akinek csak az a gondja, hogy megkapja a magáét, másokhoz pedig semmi köze!

S még ezek után is az MSZP csak hallgat? Vagy beállt a sorba, szégyen! Talán, ha hallgatok, megtarthatom az állásomat (!) - hízelegnek a hatalmon lévőknek (majd a börtönben, mert odakerülnek - tesznek róla a Fideszesek!) A szocialistáknak nem lehet ilyen a lelkivilága! A gondolkodásmódja! A nép képes saját erejéből megvédeni magát, ezért is állhatnának már az élre, felismerve a lehetőséget…

Az erkölcstelenek hatalma lezülleszt! Az erkölcs arra való, arra szolgál, hogy az emberi társadalom magasabb fokra emelkedjék, hogy megszabaduljunk a fertőtől, amibe taszít most Orbán és a KDNP-s vezetés! Már rég lelepleződött az erkölcsről szóló mindenféle mesékkel űzött csalás, s mégis csak hallgat az MSZP, az ellenzék? Az LMP volna az egyedüli józan párt? A „technikai-koalicióval”, bár nehéz „iskola” lesz, lehetne valamit kezdeni… egy út a lehetőségekben! Miért mégis a hallgatás? Vagy, ahogy az űrkutató mondaná: „Uraim ne fárasszák magukat! A nap fölött sincs új.” (!)

 

Körülzár a rend időtlenségével.

Váltakozó- gazdagságán a fény

és a telhetetlen sötét-

összhangjából kiszakítható táj ott magányán.

Mozaikkockáit rakja rá a remény,

hogy lendület adja új- szólamát-- (Szőke Emil)

 

u.i „Az okos szamár az egyetemen tanul. A leendő bölcs a szürkétől.” (!)

Nem azt kellene szajkózni – ugye Kovács Úr! – ami lefutott, visszatörvénykezés, adók- az élet túlhaladta ezeket, vannak már rosszabb érzetek és gyakorlat vele! Pl: nem lehet sztrájkolni, ez az emberek érdeke! (?) Kovács buktatja az MSZP-t? Hol lakozik az ördög?

2011.07.14.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 135
Tegnapi: 145
Heti: 674
Havi: 2 630
Össz.: 488 531

Látogatottság növelés
Oldal: Az MSZP hallgat tovább… (?)
Új szellem-kezdet - © 2008 - 2019 - pyrrhus.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »