Új szellem-kezdet

A jó, a szép, mint lényeg a társadalom és az egyén kiteljesedéséhez. A valóság mélyebb átélése, a lelki egyensúly kialakítása utáni vágy. Szívedben a kedvetlenség ördöge? Mondd ki, mi fáj, s megkönnyebbülsz. Ezt tettem én is...

A kormány aljassága…

 

Lehet megsértődni és politikai bűnösként börtönbe csukni, mert kijelentem a legnagyobb népirtók is humánusabbak voltak, mint ez a szemét banda! Hazaáruló a kormány, és amit tesznek népellenes bűncselekmény… hazugok, kétszínűek és aljasok. Betelt a pohár- lehetetlen helyzetben vagyok, ember itt higgadt nem lehet.

Párizsból tudom meg, hogy egyhavi nyugdíjjal és fizetéssel járuljanak hozzá az emberek… mihez is?- hogy ezek a szemetek - akik kijelentik, hogy aki nyolcvankilencig rendőr volt, esetleg a múlt rendszerben élt és dolgozott annak nem jár semmi - jobban élhessenek, mert a népét, az országot már sárba nyomta (?)

Csak remélni tudom, hogy a tizenharmadik havi nyugdíjra gondolt- és azon fizetésekre. Mert ha nem, akkor már nem lesz három évük… mindenkit nem tudnak börtönbe zárni, mindenkit nem tudnak lelövetni, mert már csak ez van vissza.

Európa elnézi ennek a pojácának, hogy a demokráciát sárba tiporja (már nem sorolom mi mindent tettek a demokrácia ellen, mert sokk!)? – OÉT utcára dobva! Megalázó a munkavállalók felé, minden demokratikus „fonalat” elvágott a kormány. Érzéketlenek szociálisan- nincs jövőnk! Ami van és lesz már embertelen! Szégyen a Magyarságra! Beszélni lehet, de értelmet ne keress, mert süket füleket talál meg az óvó szó… elég a megszorításokból!

„Ki amilyen életet vet, olyan halált arat.” (!)

 

Elárvult a ma, megalázva

hajlott a hát, már alányomva

és szolgain csal a táncba…

a jó-lét után így szaporázva?— (szőke)

 

„… lényem jobbik felével nem hiszek a halálban, a másikkal, a hitványabbal születésem óta készülök rá”! Az eddig megélt sorsunkat zászlóvá sodorta az idő (ez a rövid egy év) – a hit, a düh, a nyomorúság! Zászlóvá a meggyötörtek és az emberségre vágyók kezében…

A kormány a magyar szenvedést tűzte céljául!

2010.05.28.

Folytatás: kérem lapozzon www.jellem-ismeret.hupont.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 71
Tegnapi: 74
Heti: 289
Havi: 2 245
Össz.: 488 146

Látogatottság növelés
Oldal: A kormány aljassága...
Új szellem-kezdet - © 2008 - 2019 - pyrrhus.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »