Új szellem-kezdet

A jó, a szép, mint lényeg a társadalom és az egyén kiteljesedéséhez. A valóság mélyebb átélése, a lelki egyensúly kialakítása utáni vágy. Szívedben a kedvetlenség ördöge? Mondd ki, mi fáj, s megkönnyebbülsz. Ezt tettem én is...

„Erőművészünk…”

 

Igen a nagy-cirkuszban, amibe országunk régi-új területének részei is beleértendők- kötél- táncol erőt fitogva Orbánunk… bohócai kiszolgálják: tartják a kötelet és alatta a hálót. Így oldják a bogot, mit „csomózott” Bajnai és előtte Gyurcsány? Akik hazudtak, hamisítottak (mondja a fő-bohóc), ezért is szólalna meg Orbánék lelkiismerete (az emberekért érzett felelősség okán (?!) - hogy felriadtak a nyolcévi semmittevésből!) – létrehozták ordas-világukat erőből – minden képtelenségével együtt (a költségvetéssel is együttesen értendő), hogy moráltalanságával uszúljon a védtelen népre, annak is gyengébb részére! Ráébreszt bennünket, hogy rabok vagyunk, míg szívűnk lázad (József Attila után szabadon) – mert szívünk érzi a bajt… hogy cselszövő a hatalom és hazug a pillanat.

Mesélnek nekünk most, mint Rémusz bácsi annak idején a gyerekeknek (valóság-tényeit nem vizsgálva) – sült marhaságnak becézve az „ellen”- véleményt, percenként szocizva és tíz másodpercenként Gyurcsányozva a múltra mutogatva még mindig…

E hatalmat Ó! – lásd, a hír TV hogy kiszolgálja („péntek 8”-ban, amire véletlen kapcsoltam rá, már Csintalan megjelenése óta e TV-t nem néztem, most rácsodálkoztam!), hol Kósa rejtelmes, és kitudhatatlan sült-marhaságait hallgatva felforrósodik a vér! A konkrét élmény diktatúra formáiban a hatalom itt is és így a gyűlölködés gonosz indulatában… furcsán „harmonikus”- tovarezgésében.

Az MSZP kezd magára találni? – talán… Hiller szolidaritást hirdetve hívja fel a figyelmet a törvénykezésekből adódó hibákra (a Gyurcsány-ellenességére)! A most éledő „Dante-világnak” ellentételezésére, visszafordítására a szolidaritás lehetne új- hitvallása! Az Istennel való vitában (ki- most is a kényúr szerepében, aki Orbán, s aki Istennek itt képzeli magát!), lásd a Madách-i Ember tragédiáját (!) – mert Lucifer (ha már ördögnek titulálják a szocialistákat) az előmozdító, a vitatkozó, a megújulást vágyó szándékoltan! Az erő onnan árad… nem Orbántól, honnan is csak a bánat, a kín, az iszonyat, a nyomorúság tébolyult világa lehet osztályrészünk! Hajrá MSZP! - (pedig eddig nem voltam mellettük- most mégis velük!)

A tüntetés-sorozat is lelkemnek gyógyír… szolidaritás itt is (szövetségre lépés előre vetít valamit, mi jó lehet még) – kár, hogy vége lett (!) – a hatalom erő-szervezetei kitettek megint magukért, mert a tüntetésre érkező buszokat visszafordították mondvacsinált ürüggyel! Hát!?

A hatalmi-tett törekvésében… az értelem?

 

A ma kézlegyintés-terve,

Szemfényvesztő „erőlködésben”:

Érdemét köntörfalazza képre —  (szőke)

2011.11.02.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 109
Tegnapi: 145
Heti: 648
Havi: 2 604
Össz.: 488 505

Látogatottság növelés
Oldal: Erőművészünk...""
Új szellem-kezdet - © 2008 - 2019 - pyrrhus.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »