Új szellem-kezdet

A jó, a szép, mint lényeg a társadalom és az egyén kiteljesedéséhez. A valóság mélyebb átélése, a lelki egyensúly kialakítása utáni vágy. Szívedben a kedvetlenség ördöge? Mondd ki, mi fáj, s megkönnyebbülsz. Ezt tettem én is...

 

Orbán a szent...

 

Te jó Ég! Kivel egyeztetett Orbán a bankok ügyében, ha Csányival nem. Mert szerinte is, nem a nem akarás a fizetnivaló felé a döntő, de legtöbbjüknek nincsen munkája sem!

Lám! - ennyit a tudásról, hol Orbán megint maguknak (igen- csakis maguknak) kedvezett a kölcsönök egy–összegben való visszafizetésével, rögzített 180-as árfolyamon! Kinek van pénze erre, vagy ennyire nem a valóságban él? Ki hiteti el vele a sok baromságot, amit a kormányzása elkövet, hogy az jó? Legalább a valóban hozzáértőket kérdezhetné meg!

“Minden szentnek magafelé hajlik a keze!” - kitűnik a “műveltség”, amúgy szerénytelen... a képmutatás, a tettetés és színlelés magasában!

A Fideszbe fennhangon röhög a sok balga, amikor Orbán felszólal, megszólal és villog “humorában”! “Kiegyensúlyozott” lelkét adva a világfelfogásnak, hogy hódít és mindenkinek tetszik az élc, a móka! - mi belöle fakad... az ellenzékkel szemben, ki felhívná a figyelmet hibáira. Ezt érték el, hogy káosz uralkodik minden felett és nem a tudat gyűjti be “sziporkáit”, csak a beteges szolgaiság, mi- eluralkodott hívei és frakciói körében! (a Kdnp-t is ide értem) – rovásunkra mind... a nép nem tud kivonulni, az ellenzék meg gyáva! Szolgáinak tökéletességre szánt lelkén, modorán, szaván, viselkedésén is hatványozottan észrevesszük, sőt szinte nagyítva látjuk a hibákat, “játékaikon” a legkisebb hibákat is! Szóval, kedves banki károsult társaim- nekünk továbbra is annyi... munka nincs, ha van: nem elegendő (még megélhetésre sem, nemhogy a törlesztőrészletekre!)) a fizetség – nincs megértés, és kérdem akik becsületesen kifizették már a hitelt, mert eladták házukat – féláron azt, és Szíjjártó-Kósa dumával százezreket veszítettek ráadásnak, őket ki kárpótolja? - albérlet marad a jutalma? - csak mert becsületes volt? (!)

Ostoba nagyjaink “mulatnak” a parlamentben, mintha legnagyobb problémájuk a fizetésük volna? Egyösszeg csak nékik kedvezett és milliókat is nyertek vele! Hol a becsület? Vagy Orbánnál ez törvényes, hogy senkit sem becsülnek? Farizeus! Fellelhető benne az igazi, mély képmutatás – a részvéttelen megnemértés! Csakis magának és pártjának mindent, mert övé a bosszúállás!

 

Könny patakokban... és a fájdalom lélekbe vájja kínokkal a láthatót.

A Fő-eretnek ítélt- bűne most nyakamba varrva (!) - járat poklot!

Nem lelek útat, kibúvót. Újnak mondott kikoptatott lobogók alatt,

a feladat pöffeszkedő együttérzet – áldani e gazember sorsot!

Keservet nyelet, mert másfelé lelked tolakszik – és maradékban,

mert diccs itt az árulókra hárult, mi fel-kínzottan sem értjük a szót?--

 (Szőke Emil)

Az Isten verje meg (!) - és minden ártani vágyót! Az előd személyét börtönbe vízionálja... nem tanulta meg az egyetemen (a kádári oktatásban, mert ott járt- vagy onnan is kivonult talán?) – hogy amit az előd épített, ne romboljuk le, hanem építsük tovább és tökéletesbítsük! Hajrá Orbán! - már mindent elrontottál, de a zsebed neked is tömve maradt... gratulálok! Cseléddé tetted az országot, e szó a magyar nyelvnek és a magyar léleknek ugyanabból a gyökeréből sarjadt... talán , mert azzá tetted a néped- a jobb sors ellenében. Hívom, mert hívhatom- ez sem más, mint szégyenletes gyávaság!

Hogy alázatosság nem lesz, ebben biztosak lehettek... nincs hála, de az igazságérzet már ellenedre lesz s nem megválasztásodra! Megkeményedünk, mert tetteid figyelmeztet minket a hibákra!

“Visszatekintve, eddigi meggyőződéseid megalapozotlannak bizonyultak. Kerüld a visszatekintést!”

2011.09.27.

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 90
Tegnapi: 74
Heti: 308
Havi: 2 264
Össz.: 488 165

Látogatottság növelés
Oldal: Orbán a szent...
Új szellem-kezdet - © 2008 - 2019 - pyrrhus.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »