Új szellem-kezdet

A jó, a szép, mint lényeg a társadalom és az egyén kiteljesedéséhez. A valóság mélyebb átélése, a lelki egyensúly kialakítása utáni vágy. Szívedben a kedvetlenség ördöge? Mondd ki, mi fáj, s megkönnyebbülsz. Ezt tettem én is...

Nemzetvédők igazsága…

Miről is szólnak a hírek Navracsics szerint: a leminősítés azt jelenti, hogy „nőtt a befektetők bizalma”- és büntetlenül nézhet hülyének egy országot... ha ez normális bátran kimondom én hülye vagyok... a nyugdíjvédő Selmeczy „nagyasszony” is mondja zavaros dolgait és mindezt értünk: "Szeretném felhívni minden magánnyugdíjpénztári tag figyelmét arra, hogy a mai sajtóhírek is azt erősítik meg, hogy a vagyonunk, a magánnyugdíjpénztárakba befizetett forintjaink nincsenek biztonságban, nincsenek jó kezekben." - (mit is mondhatna mást szegény feje)!!!  Ahogy székelyem mondja: „ebbe minnyájon megegyeztek, a helyet összevissza keresgélték, s rea találtak a hamisságra!” Miközben - csaknem 125 milliárd forint hozamot produkáltak a magánnyugdíj-pénztárak a harmadik negyedévben. Ezzel az idén már 240 milliárd forintnál is többet nyertek a tagok a "nyugdíjtőzsdén" - írja a Világgazdaság a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének friss jelentésére hivatkozva.” A nyereségnek köszönhetően a Stabilitás Pénztárszövetség szerint a nyugdíjalapok egy kivétellel (az Évgyűrűk növekedési portfoliója) 1998 és 2010 októbere között reálhozamot értek el. Ennek mértéke a portfoliók többségénél 2-3 százalék körüli. A legjobban az Életút klasszikus alapja teljesített, hozama évente átlagosan 3,54 százalékkal haladta meg az inflációt.” Nos, így világosodjék a ti világosságotok az emberek előtt…

„A közüzemi díjak emelkedéséről, a nyugdíjpénztári vagyon ellopásáról, a bérből és fizetésből élők adóemeléséről, a naponta bedőlő több tucat cégről, a távozó külföldi befektetőkről, az alkotmányozási ámokfutásról.
A Fidesz –recept a régi: ha kitör a Kaya Ibrahim-botrány, bemondjuk, hogy megfigyeltek minket. Ha a mi emberünk figyeltet meg az UD Zrt ügyben, akkor gyanúsíttatjuk a megfigyeltet.
Hát, így érdemes megvizsgálni a Fidesz esetleges új buzgalmát, nem is beszélve az erkölcsi alapjukról…” igen már így vagyunk magunk - nem szószátyárkodnak a fiúk… amit helyesnek vélnénk, arra kioktatnak! Megbízható forrás csak ők maguk lehetnek, lett is bennünk félelem, visszahúzódás- háttérbe szorult a nép! Még is azt mondom, ez se szegje kedvünket, ha nem koronázza a várt siker véleményeinket, sőt ha egyszer-másszor ki is nevetnek… nem az a nevetséges, ha annak látszunk, amik vagyunk, hanem az, ha annak akarunk látszani, amik nem vagyunk! A Fideszi - ideológia a „szép” hazugságok sora (ők így élik át a létezésük feltételeihez való viszonyukat). Az Orbáni társadalmi minta, mint ’modell- vajon milyen élet titkait hordozza magába (?) - már felsejlik mégha körvonalazva is: misztikus kicsinyt és alpári nagyon is… irreális elemeiben az értelem hiánya- a teljesség elemzést nem tűr, vitatkozni vele- velük nem lehet! Tehát irracionális! Forradalmuk fényében- épp milyen kedvük, váltakozva cselekvés-nélküli. Szürke és illuzionisztikus… parlamenti demokrácia álom- privát-szféraként kezelt, az MSZP kitagadásával csaknem 3 millió embert sértegetnek, összességben 7 millió embert vezetnek meg, hogy szegénységbe döntötték őket (bennünket)! Ez az erőszakos-„forradalom” teljesen lerombolja ezt a társadalmat! Ahogy székelyem mondja: „azok nagy méreggel reamentek, de most nem úgy lett, mind azelőtt: szegelikának ment az eszematta, hogy bátorságnak lehetnek, mett mán övék minden.”

Sarokba kucorg és vacog e világ,

léttel-fáradt évein megözvegyült tudatán,

csak az aktus dolgos...

Hajnala reccsenti fel csöndjét, hogy ütemre nyikorg

élvezettel itt a gond, majd feszeng, hogy rájár

mámorosan a holnap, 

hogy leszállni sem tudott- akkorára nőtt az élvezet,

míg magába-omolt

egy éles- hangos sikoly-- (szőke )

 2010.12.11.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 59
Tegnapi: 145
Heti: 598
Havi: 2 554
Össz.: 488 455

Látogatottság növelés
Oldal: Nemzetvédők igazsága…
Új szellem-kezdet - © 2008 - 2019 - pyrrhus.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »