Új szellem-kezdet

A jó, a szép, mint lényeg a társadalom és az egyén kiteljesedéséhez. A valóság mélyebb átélése, a lelki egyensúly kialakítása utáni vágy. Szívedben a kedvetlenség ördöge? Mondd ki, mi fáj, s megkönnyebbülsz. Ezt tettem én is...

A szakbarbár „Szijjártó(k)” hatalmi-szarkeverése…

 

LMP igazsága… itt most nem lehet megoldani csak rámutatni a problémára, hogy ki, mi- mindent tulajdonít Orbánnak és „hangjának”, mi később egységes is lehet…

Viszont a valóság megismerését „követeli” ki, hol a gyakorlati és emberietlen (népellenes) tevékenységükből kitűnik, hogy e hatalomból hogyan sarjad ki a Fideszi arrogancia, s ideológiájuk a maga hamis illúzióival!

Szijjártó ennyi erővel kezdeményezhetné a Fideszes önkormányzati vezetők és saját főnöke felelősségre vonását is - emlékeztet az ellenzéki párt.

 

Az LMP egyre nagyobb szomorúsággal figyeli Orbán Viktor magyar hangjának politikai ámokfutását. A Lehet Más a Politika közleménye szerint Szijjártó ennyi erővel kezdeményezhetné az államadósság alakulása szempontjából tragikus egykulcsos adó, illetve a nyugdíj einstand felelőseinek felelősségre vonását.”

 Az MSZP-sek sem maradnak le a véleménnyel… „Ha abból indulunk ki, hogy Szijjártó Orbán szája, akkor azért meg kell állapítanunk, hogy ez a száj legalább akkora marhaságokat tud kiejteni, mint a mi Legdrágább Kincsünk saját szája, márpedig az aztán ontja a baromságokat szakmányban, különösen mióta felfedezte magában az ideológust. Ez a rohatt Sukoró is – lehet, hogy a fagyi visszanyal, oszt akkor rajtunk röhög a világ, a Böszme meg majd nagyra táthatja a pofáját – időben el kellene takarítani az útból.

Itt tart ma a magyar demokrácia agóniája, szebb halált érdemelt volna…”

Jó, hogy az MSZP-nél új-arcok is megjelennek- markánsabb fogalmazványokkal, mert a régi tárgyalni- akaró „langyosokból” nagyon elég! Ha Ők kerülnek megint túlsúlyba az lesz a veszte a baloldalnak! A Fidesz fog győzni ahol- felelelősségérzet alig, közérdek háttérbe szorult- a nép lett kisemmizve, mint hitvallásukból is! Nincs tudás, jellem, tehetség- a tekintélyelvűség nyert… sértegető szenvedélyességét az elvakultság megszállottságával dühöngi ki! A népet veszi semmibe…

De – mit is várhatunk azoktól, akik érzéketlenek a szegényekkel, a nyomorgókkal, a nincstelenekkel, a keresőképtelenekkel és a szenvedőkkel szemben- beleértem a családokat és a gyerekeseket is (lásd adó!). És a torta a munkatörvénykönyv- „tervezet”!

A lét értelmét kiforgatta rendesen, kiélezte azt – hite eleven tévedése! Kényes kérdésekkel foglalkozik, mely visszaüt majd… „felkészültséggel”! Orbán a legmesszebb eső képzelgéseknek nyit utat… mit erős államával kikényszeríteni akar- a fejlődés általa felállított elvének keveredését okozva már az eredetet- a lényeg ködbe vész! Munka kell- ’helyekkel! Tehetetlenség netovábbja politikájuk!

„Ha korod hálája nem érdekel, hálás utókorra se számíts!”

 

Fájdalmaitól gyötörve hány harmad az, akik „ég-föld- javából” kitaszítva

elesetten száműzve romlottak aljra (?) - duplán rongyoltak, korán halnak

és „sápra sorakoznak” kínban töprenkedve a semmire-se- jónak-- (szőke)

u.i „Akcióikkal” minden becstelen, gyáva és aljas tett… áldozatnak hiába állítják be magukat az elmúlt nyolc év kapcsán- elszámoltatásnak nevezett üldözéssel, sem politikai, sem gazdasági hatalmukat növelni nem tudják. Bár a történelem megszülte diktátorát (volt példa rá), de azok egy idő után elbuktak, így lesz most is… és „a fagyi visszanyal”!

„Szabályozni csak a sodrókat lehet. Az árral szemben úszó saját medret vág.” (!)

2011.08.03.

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 111
Tegnapi: 145
Heti: 650
Havi: 2 606
Össz.: 488 507

Látogatottság növelés
Oldal: A szakbarbár „Szijjártó(k)” hatalmi-szarkeverése…
Új szellem-kezdet - © 2008 - 2019 - pyrrhus.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »